https://skrotbil-valby.dk københavn skrotpræmie skrotbil autoophugger

Autoophugger Amager – Vi hugger skrotbiler op, og betaler dig for dem

https://skrotbil-valby.dk/autoophugger-amager/ – autoophug for hele Amager

Vi ligger centralt placeret, så vi har mulighed for at betjene hele Amager. Vi tilbyder ophugningsservice til dig, der skal have skrottet din bil.

Når vi her hos Skrotbil Valby laver ophug af brugt bil gør vi følgende.Først fjerner vi de miljøskadelige væsker, og derefter afmonterer vi skånsomt de reservedele, der er i fin stand og derfor med stort held – og til glæde for miljøet og din pengepung – kan bruges igen.

Når der kommer en velholdt bil med gode brugbare autoophug reservedele, bliver der kælet for de genanvendelige dele, mens de bliver taget ud af den brugte bil inden ophug. Vi har erfarne folk ansat, til at tage os af de gamle udtjente biler, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet. 

Ophugningsservice og miljø

Vi er bestemt ikke,  som autoophuggere er flest. Glæden over biler, hestekræfter og mekanik går igen, når vi laver ophug af brugte biler, og vi ved næsten ikke noget bedre end at redde en reservedel, som vi er sikre på vil finde et nyt godt hjem i en brugt bil i Hvidovre.

Billige autoophugger reservedele på Amager

Du er derfor altid velkommen til at komme forbi os og få en snak om biler – brugte som nye – og måske kan du også være heldig at finde den autoophugger reservedel, der lige præcis passer til din brugte bil.

Så hvis du går og hygger dig med at tune, vedligeholde og reparere din elskede bil forstår vi dig til fulde, for vi gør det samme, og vi er altid vilde med at finde lige præcis dén reservedel, vi har ledt efter, når den dukker op efter ophug af brugt bil.

https://www.google.dk/maps/place/Autoophugger+Amager/@55.6636569,12.4237868,11z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x465251528cae9a1d:0x20631a79ce305c92!8m2!3d55.6637366!4d12.5638686